Dit is de website van Vita, een praktijk voor coaching, training & therapie voor kinderen, jongeren en volwassenen. Vita bevindt zich op Berkenlaan 59 te Heerhugowaard in Noord-Holland.

 

Vita betekent levensloop. Dit wordt vertegenwoordigd in het logo door de groene rand met de pijl erin. Er is voor deze naam gekozen omdat je tijdens je leven op elke leeftijd tegen problemen of moeilijkheden aan kunt lopen die een belemmering kunnen vormen in je dagelijks functioneren.

 

Soms lukt het niet om deze problemen of moeilijkheden zelf op te lossen en is het wenselijker om hier professionele hulp voor te krijgen. Vita biedt deze professionele ondersteuning middels het uitvoeren van onderzoeken (diagnostiek), het aanvragen van zorg (indicaties), het aanbieden van coaching gesprekken, therapiesessies en/of het volgen van èèn van onze aangeboden trainingen. Ook voor EMDR behandeling kunt u nu bij ons terecht.

 

Vita werkt met meerdere disciplines samen waarbij u kent denken aan een kinder-en jeugdtherapeut, psycholoog en GZ-psycholoog.

Voor het maken van een afspraak, alle administratieve- en overige vragen kunt u terecht bij ons secretariaat.

 

Mocht u meer informatie willen over Vita of over hetgeen er aangeboden wordt, kunt u op de verschillende onderwerpen en leeftijdsgroepen klikken.


Natuurlijk kunt u ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.